Startsida / Inlägg

Chemicals, n: Noxious substances from which modern foods are made.

av Julia Nicander

 

 

Senaste tiden så har jag ju (vilket ni alla säkert har märkt!) varit så himla sjuk och trött hela tiden. Om det sedan beror på immunförsvar, väderlek, stress, jobb, träning eller dylikt, kan jag inte svara på. Men troligtvis alla föregående nämnda! Så nu tänkte jag att vi tar tag i oss själva och ordnar lite rutin. Ingen hastig smörgås istället för middag, inget soffläge istället för promenad (bara ibland) och inget tv-tittande istället för studier. Det första vi gör, är såklart att handla mat! Så nu har jag gjort en fjortondagarsmeny för de närmaste två veckorna. Och har ni tur, så kanske ett litet recept letar sig in här!

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB