Startsida / Inlägg

Födelsedag!

av Julia Nicander

 Hej alla mina små finingar! Idag är det min födelsedag! hur fantastiskt? hur fantastiskt som helst. Tänkte jobba en liten stund, och sedan knata ut i det (förhoppningsvis) fina vädret, och hjälpa en fin vän att välja en klänning från Beyond Retro att ha på mitt eminenta kalas till helgen. 25 år gammal är jag nu! Vad sägs om det va? Och dagen till ära har jag tagit mig i kragen och skaffat Pinterest, så klicka här för att komma till min födelsedagsboard, och alla källor till bilden ovan såklart.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB