Startsida / Inlägg

I min handväska

av Julia Nicander

Jag har sett att många andra bloggare har tagit med sina läsare, och visat vad de har inuti sina handväskor. Här har vi dock min akilleshäl. Jag kan inte välja väska! Jag hoppar emellan olika påsar, väskor, bagar, fickor och hej vad det går. Och som resultat? Kaos. Ingenting på rätt plats, och massor av onödigheter och skräp. Så, nu med er som mina vittnen: Jag skall bli en organiserad handväskbärande kvinna! Med detta i åtanke, här har ni min väsksituation tidigare imorse:

Pass, plånbok, mynt, hörlurar, papper, kvitton, en (!) handske… Ja, vad mer? Ni ser ju. Komplett kaos. Men några sådär 20 minuter senare:

Tadaa!

Här har jag allt jag behöver.
Min lärarkalender. Denna har varit min trogna följeslagare sedan ganska unga år. Eftersom min mamma är lärare och således hade denna kalendern varje år, så ville ju jag som liten tjej inte vara sämre. Den har allt som man kan behöva.
Mina två favoritläppstift. Ett orange från Isadora, och mitt röda Ruby Tuesday från Maxfactor.
Altoids-ask med saker som en tjej kan behöva, lite hårnålar, en eller tre tamponger, ja ni vet. necessities.
Tankebok. En liten fin röd och svart antecknigsbok där jag kan fylla i det mesta. Man har väl minne som ett såll!
Plånka. Den här är ett substitut tills jag hittar en fin blank röd plånbok. Hittills har jag gått bet!
Pass.
Smink och dylikt.

Nu återstår bara att hitta ett käckt litet pennfack, och vi är all set, min väska och jag.
Och vilken väska jag valde? Det kommer i ett helt annat inlägg det.
 

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Mia Carron, Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB