Startsida / Inlägg

Fyra bilder från en ypperlig helg

av Julia Nicander
bild 3

bild 4

bild 2

bild 1

Och så var det måndag igen. Men det gör inte så mycket för den här helgen var bäst på länge. Fredagen bestod av gott vin, fluffig kjol och långa debatter om feminism och liknande intressanta ämnen med Joakim, och sedan lite spring på stan, lördagen blev bildlös men var full av bebisar, de godaste oliverna som jag ätit på länge, samt 12 stycken nya mustaschglas från TGR (för 60 kronor!) och söndagen spenderades med att storhandla och sortera Jelly Beans efter färg. Nu tar jag mig an den här veckan med ett kylskåp fyllt med mat, och bestämda steg på torr asfalt!

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB