Startsida / Inlägg

The rose upon my balcony the morning air perfuming.Was leafless all the winter time and pining for the spring.

av Julia Nicander

Söndag. Helt plötsligt en av mina bästa dagar. Nu när min arbetssituation har förändrats ganska drastiskt, så är livet så himla mycker gladare och finare helt plötsligt! Det gör att måndagar inte alls känns som samma hemska dag, och jag kan återigen ägna mig åt att helhjärtat älska mina söndagar. Idag har jag mest skrotat runt hemma, sorterat lite klänningar, lagat pasta och köttfärssås, och sist men inte minst, gjort i ordning på vår balkong!

Saken är den, att vår balkong är lite svår att inreda. På grund av att den är så himla stor. För att illustrera:

DSC_0003

Här har vi alltså två sidor av balkongen. Snart kommer hyllorna fyllas av färska örter, och några fina tavlor kommer hitta upp på väggarna. Mattan skall såklart bytas ut (jag tänker mig massor av fina trasmattor?) Ser ganska mysigt ut, inte sant? Men det finns ett problem:

 

DSC_0004

Japp. Så här långt är det alltså, mellan våra små mysiga sitthörnor. Och nu är frågan: Vad i hela fridens namn skall vi göra med all denna yta? Hittills har förslagen sträckt sig från biljardbord till soffor, men ännu är inga beslut fattade. Så än så länge så kan man helt enkelt använda balkongen som promenadstråk.

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB