Startsida / Inlägg

Jag längtar efter…

av Julia Nicander

 

Jag hoppar på Elsa Billgrens initiativ, tar och listar vad jag längtar efter just nu.
Haka på ni med!

 

 • Att bara behöva välja klänning och ballerinaskor på morgnen, och inte ens fundera över vilka av mina färgglada strumpbyxor som skall åka på.
 • Att vara på väg från jobbet, men få ett sms från Sanna, Josephine, Adeline och Elin, där det står att de sitter i Kungsparken. Kila förbi systemet och köpa några flaskor cider, och sedan slänga mig ner på filten och sparka av mig skorna.
 • Att mitt hår skall få fortsätta växa, och bli långt, långt, långt.
 • När vi sätter oss på flygplanet, och jag beställer in en pytteliten flaska med vodka, och en pytteliten flaska med tranbärsjuice, och vi är på väg bort, bara vi fem, för en helt magiskt rolig vecka.
 • Att packa ihop mina saker från kontoret, och säga hejdå, nu ses vi nog aldrig mer! Spatsera ut i solen och inte en endaste gång vända mig om för att titta på det där huset som tog 15 månader från mitt liv, och bara gav mig sådant som var nyttigt men aldrig roligt eller fint i själen.
 • Att sätta sig på Rockbarens uteservering och trängas, trängas, och sitta där tills det börjar skymma, och sedan tills det börjar ljusna igen, och ölen tar aldrig slut.
 • Sommarens lukter… Solkrämshud, salta nackar, varm ljung, rutten tång, mättad natur och varm röklukt på trånga uteserveringar.

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Fred Balke, Jenny Åsell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB