Startsida / Inlägg

Kvällningens tjusning

av Julia Nicander
DSC_0010

Här står jag som en liten trollunge, i en av mina bästa klänningar. Idag är det alltså fredag igen, och maken till gråtrist struntfredag har jag inte sett på länge! Var är min sol, min värme och mina gula ballerinaskor? Nåja, helg är alltid helg, oavsett hur oinspirerad en må vara. Jag har en storstädad lägenhet, nytvättade kläder, och tänker ta mig en kopp kaffe på stan efter att jag slutar jobbet (redan klockan 12!) Vad som sker vid kvällning, återstår ännu att se. Men ett glas av någonting som bubblar, känns som min melodi. Vad skall ni göra ikväll, mina små?

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB