Startsida / Inlägg

Life begins at the end of your comfort zone.

av Julia Nicander

Nu skall jag alldeles snart bege mig mot stallet (!) och få en extra teorilektion. Sedan hörni, så skall jag, på ostadiga ben, gå in i boxen och göra i ordning en alldeles egen häst, leda den till manegen och sedan sitta upp. Om jag är nervös? Oh ja! Men det är då man lever vet ni. Precis som det står på den där inspirerande tumblr-bilden. Så ni får hålla era tummar att hästen inte ogillar mig, och att alla de andra inte blir klara före mig. Okej?

 

 

1

 

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB