Startsida / Inlägg

Att få starta om

av Julia Nicander

Puh. Luften gick liksom ur mig där i torsdags tror jag. Bloggen föll i glömska, och jag? Jag sov mest hela helgen. Nu sitter jag här på kontoret med lite ont i magen, en trött kropp och lite ledsenhet här och där. Det ni! Allt är inte solsken hela tiden inte. Dock tror jag att det hela mest handlar om att jag knappt rört mig på flera dagar, och att middagen igår mest bestod av skräp. Så, idag blir en sådan där dag där jag klappar mig själv lite försiktigt på armen och säger att kom igen nu, vi startar om den här veckan? Så idag tänker jag ägna mig åt:

 • Att jobba långsamt och dricka mycket vatten.
 • Äta någon form av nyttig lunch på Pedagogen och läsa ekonomi i lunchrummet.
 • Åka till stallet och lyssna på fin musik på tåget.
 • Rida och gosa med häst.
 • Åka direkt hem och dundra ner i sängen med massor av täcken och vidöppna fönster.

Medan jag sysslar med peppning och omhändertagande av mig själv, så kan väl ni njuta av den här helt perfekta Ginghamklänningen som just nu finns på Etsy. Att jag redan har fyllt år alltså…

 

il_570xN.458560056_5ub4

Klicka på bilden för att komma till annonsen!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB