Startsida / Inlägg

Åh! Hej på er <3

av Julia Nicander

Ni undrar säkert varför jag inte är här, och det är precis lika hemskt som man kan tro. Min dator har slutat fungera. Den lilla godingen vägrar att starta, och här på jobbet har jag inte riktigt möjlighet att skriva härliga putslustiga inlägg som inspirerar och gör er glada. Så, jag jobbar påt! Förhoppningsvis så vaknar min lilla vän upp så snart som möjligt.

 

Kram

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB