Startsida / Inlägg

Nytt format: Pyttepyttesmå böcker

av Cecilia Gustavsson

Egentligen avskyr jag textreklam. Men jag struntar i det i dag. För jag måste säga att när Pocketförlaget igår presenterade ett nytt bokformat så gillade jag idén. Böckerna är mindre än en halv pocketbok, och tunnare, trots att en del har riktigt många sidor. 

Grejen är att papperet är lika tunt som i psalmböckerna. Keith Richards självbiografi ”Livet” t ex, är över 800 sidor, men kändes ändå minimal. Tänker att detta kanske blir något av en mansgrej, eftersom de inte har handväskor att lägga en pocketbok i.

Tilsammans med böckerna fick man lika pyttiga bakverk (fast på bilden ser de visst normala ut, bredvid de där små små böckerna):

bild.JPG
augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB