Startsida / Inlägg

Å VINNARNA ÄR!

av Hannah Widell

Det var svårt som tusan att välja tio vinnare. Men nu är det gjort. Nedan publicerar jag nu vilka med namn och kommentarer och allt så att det inte blir några missförstånd. Om du ser din kommentar var god skicka namn, adress och storlek till emma.larsson@perfectdaymedia.se så kommer snart ett paket med finfina strumbyxor från Pierre Robert till dig!

Elina

Jag ska göra det mest underbara jag någonsin kan tänka mig, det pirrar i hela kroppen och jag får glädjetårar bara av att tänka på det – jag ska nämligen äntligen möta upp min älskade tvillingsyster som jag inte träffat på nio månader då hon bor i Nya Zeeland. Det känns så overkligt, som en underbar dröm att få möta henne igen, som jag längtat/längtar! (haha, nu har jag inte lite glädjetårar här längre, utan det fullkomligt sprutar ur ögonen!)

Cilla

Jag ska bada, raka allt som rakas kan, klä mig i mina finaste kläder, föna håret, sminka mig så fint jag kan, måla naglarna och spruta på lite av min bästa parfym. Sen ska jag duka så fint jag kan, laga min mans favoritmat, lägga 3-årige sonen, hälla upp vin till mannen och vatten till mig. Och när han undrar varför jag inte dricker vin så ska jag berätta om det största som kan hända två människor!

Jools

Jag ska presentera min fantastiske pojkvän för mina föräldrar. Det är så otroligt stort för mig då jag i stort sätt inte har någon kontakt med dem. Att de får och vill träffa min baby är svindlande. Den andra aspekten är att jag i mitt 33-åriga liv för första gången har träffat någon som avgudar mig och som jag älskar och vill spendera mitt liv med. Jag har aldrig tidigare, på riktigt, presenterat någon för min familj.

Då jag, likt du Hannah, älskar strumpbyxor och kjol skulle det sitta fint med nya fina till den stora händelsen!

Ida

Kul tävling!

Jo, den här helgen ska jag och min man sexa loss ordentligt eftersom vi tänkte försöka få ett syskon till vår dotter. Jag är ett väldigt bra exempel på att kvinnor går igång på känslor för jag är tokig i min man just nu och bara längtar efter honom hela tiden. Så jag ser fram emot helgen!

Dammet

Jag ska stå ut i fem veckor till, tills min kille äntligen kommer på besök och vi får hångla i tre veckor! Vi är superkära men jag fick världens chans att plugga utomlands ett år i Kalifornien och han sa att jag måste åka och att han ju finns här när jag kommer hem. Så vi skypar och skickar handskrivna kärleksbrev och trots att han är så himla långt bort och vi aldrig kan killa varandra på armen om kvällarna är jag så himla glad, mest hela tiden. Kärlek. Alltså. 🙂

Madeleine S

Jag ska ta steget att säga upp mig från min fasta anställning och starta det företag som jag drömt om i så många år. Ni har inspirerat mig till detta och även om jag är livrädd att ta detta steget så känner jag mig lyckligare och mer levande än någonsin!

Jasmine-magnusson

Jag ska göra något enkelt, härligt men också så himla svårt. Jag ska tillåta mig själv att bli älskad, utav världens finaste person. Det kan verka simpelt och oerhört enkelt, att ha förmånen att få älskas av någon så underbar.

Men för mig är det svårt. Jag släpar runt på stora resväskor, fullproppade med saker som gör ont och som gör det svårt på samma gång som jag också har med mig massa kärlek och härlighet. Ibland känns det som att jag är världens trasigaste och svåraste, han är hel och trygg. Det är svårt att släppa in någon, att ge efter för kontrollen och bara dras med. Men jag ska klara det. För han och vi och det som växer mellan oss nu är det finaste som hänt.

Anna Sundstrom

Hej Hannah!

Om tre veckor ska jag göra något härligt, jag ska få åka hem! Jag har spenderat de senaste tre månaderna i England för att göra min praktik som blivande socionom. Hemma i Sverige har jag en underbar sambo som stöttat mig igenom den här perioden som blev jobbigare än vad jag trodde. Men jag har insett att jag är väldigt lyckligt lottad som längtar hem så mycket till min vardag. Även om den ibland kan kännas trist och tråkig så är den alldeles alldeles underbar för jag får dela den med en man som jag vill dela resten av mitt liv med. Så därför ska det bli så härligt att få komma hem. Vill också tillägga att det du och Amanda gör, med allt från blogg till podd, har hjälpt mig väldigt mycket och satt det där leendet på läpparna som jag behövt! Tack och kram / Anna

Alicia

Jag ska överraska min kompis med biljett till One Directions Konsert. Men det ska bli så kul att se hennes ansikte när hon får se biljetterna till en konsert med hennes idoler 🙂 Det är något som alla borde stanna upp och tänka på, att man måste uppskatta de nära och kära man har där. Man blir ju tusen gånger gladare själv också. Kram på dig Hannah 🙂

Åsa

Hej! Jag och min man ska till London på weekend! Som föräldrar till två små är vardagen fullspäckad och då vi inte har föräldrar i Stockholm blir det inte av att vi gör saker så ofta bara vi två. Så nu slog vi till på stort och drar iväg två nätter och tre hela dagar (farmor och farfar kommer till oss och passar barnen). Det blir vår första resa på över tre år utan barn! Det känns härligt och pirrigt och väldigt nödvändigt med tid för att rå om vår kärlek. Tack för en fin blogg! Kramar!

 


Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Fred Balke, Jenny Åsell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB