Startsida / Inlägg

Dag 3/Vecka 1

av Hannah Widell

Mina riktigt jobbiga träningspass är över för denna vecka. Jag tror knappt att det är sant att jag har klarat dem. Ni vet när det blixtrar framför ögonen och man tror på riktigt att man kanske kommer att svimma. Men jag har överlevt och under de kommande dagarna blir det powerwalks. Måndag är det dags för helvetespassen igen. Konstigt nog finns det inget negativt med det här. Jag är piggare och jag mår jättebra. Precis som alla hurtbullar säger.

Det blev inte så mycket bloggande i dag på grund av långa möten. I morgon kommer jag igen.

God natt!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB