Startsida / Inlägg

Lyckojulkalender #22 Dansa!

av Linnea Molander

Det här är en högst personlig favorit när det gäller att snabbt och enkelt skifta sinnestillstånd. Vi är nämligen ganska lättmanipulerade när det gäller hur vi känner oss i stunden så se till att använda det till din fördel.

Dra på din favorit(uptempo)låt och dansa järnet i några minuter och se vad som händer. Detta är något jag använder mig av ofta tex när jag fastnar i grubblande eller får skrivkramp. Jag drar på lite Gaga eller ABBA och dansar järnet och är därefter i betydligt bättre skick för att hantera situationen. Det är också världen bästa pausaktivitet, prova att byta ut kaffepausen mot en danspaus och se vad som händer!

Jag har börjat nästan varje dag den senaste veckan med att dansa runt i lägenheten till den här julpärlan (den kommer igång ordentligt efter en minut ungefär). Gör susen för både julkänslan och humöret och rekommenderas varmt!

 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB