Startsida / Inlägg

Dejtinggrubbelguide i senaste numret av Wellness

av Linnea Molander

Jag vet att jag skrev igår att det var färdiggrubblat för den här gången men jag måste förstås tipsa om den grubbelrelaterade artikeln jag skrivit till senaste numret av Wellness också!

Det är en grubbelguide för dig som dejtar och är trött på att grubbla över vad din flirt egentligen vill och menar, om hen är intresserad och om ni passar ihop.

Jag hoppas att den kommer till nytta och glädje och kan berätta att mitt (kärleks)liv blev betydligt härligare när jag lärde mig att sluta fokusera på vad andra vill och om de gillar mig och istället fundera på vad jag vill och om jag gillar personen jag dejtar. Jag coachar många singlar och det är lika häftigt varje gång att se hur otroligt stor skillnad det gör att vända på bara några få tankemönster och grubbelfällor.

image
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB