Startsida / Inlägg

Lyckliga entreprenörer

av Linnea Molander

Entreprenörer, särskilt kvinnliga sådana, är bland de lyckligaste människorna i världen när det gäller både individuellt välbefinnande och tillfredsställelse med arbetsvillkor visar en global rapport om entreprenörsskap.

Jag är inte förvånad. De flesta entreprenörer jobbar med något som de själva valt och verkligen brinner för vilket är en god förutsättning flow, engagemang och meningsfullhet, som ju samtliga är kopplade till lycka, välbefinnande och livstillfredsställelse.

Klicka på bilden för att läsa mer.

Skärmavbild 2014-01-31 kl. 00.26.01

Jag älskar verkligen mitt arbete, så mycket att jag ibland behöver nypa mig i armen, men sen påminner jag mig om att det inte är särskilt konstigt eftersom jag faktiskt designat mitt arbete alldeles själv. Det har krävt en hel del mod och envishet, och mängder av omvägar för att upptäcka den bästa kombinationen av vad jag är bra på, tycker är roligt och kan hjälpa människor med, och kommer säkerligen fortsätta förändras livet ut. Och det är det som är det roliga!

Vad är du bra på, tycker är roligt och skulle vilja hjälpa människor med?

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joakim Ottosson & Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB