Startsida / Inlägg

Grapebulle

av Maria
Fredagsefterrätten var exotisk, näringsrik och mycket snabb. Namnet är okänt men jag väljer att kalla de för Grapebulle.

 

Du behöver för 2 personer:

1 Grapefrukt

2 äggvitor

3-4 tsk socker

 

Gör så här:

Dela grapen i två delar och skär ut fruktköttet, lägg i en skål.

Vispa äggvitan fluffigt och blanda i med fruktköttet.

Tillsätt sockret och blanda. Häll tillbaka smeten i skalen och in i ugnen i ca 10-15 minuter, 175°.

 

Servera gärna med andra frukter och strö över choklad. 

 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Jennifer Snårbacka och Elvira Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB