Startsida / Inlägg

Romansalladsmacka

av Maria
 Stekhett en höstdag? Jag bockar och bugar för det. Efter timmar i solen pausade vi med den perfekta sommarlunchen, romansalladsmacka! Tro det eller ej, men mätt blir man.

 

Du behöver:

Huvudsalladsblad

Valfria grönsaker

Kvarg

Keso

Kyckling

 

Gör så här:

Smör på kvarg och keso på ett blad, fyll på med grönsaker och kyckling. Rulla och ät!

 

 

 

  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Jenny Åsell, Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB