Startsida / Inlägg

När jag leker i köket

av Maria
 
 
 

Jag gick bananas idag med min äggröra men hör och häpna, det smakade gudomligt gott. Jag betygsätter det här receptet med 5 ägg av 5 möjliga. Juste, det är min nya sak som jag tänkte börja med, nämligen att betygsätta mina recept. Allt blir trots alla inte jättegott.

 

 

Du behöver för 2 portioner:

1 sötpotatis

3 ekologiska ägg

1,5 dl spenat

0,5 mozzarellaost

1-1,5 msk ekologiskt smör/ kokosolja

valfria kryddor

 

Gör så här:

 

Skär sötpotatisen kubformat och koka tills det blir mjukt.

 

Efter ca 10 minuter av att sötpotatisen har kokat, tillsätt även spenaten. Låt de få koka ihop ett tag.

 

Vispa äggen med en gaffel.

 

Ta fram stekpannan och värm på smöret, ha i sötpotatisen och spenaten. Låt det få steka i några få minuter.

 

Häll över äggen och låt det steka på. Strö över osten och njut! 

 

 

 

 

  • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB