Startsida / Inlägg

Fräschaste risotton

av Maria
 
 
 

 

Hur går nyttigt ihop med tidsbrist? Jag har alltid frysta grönskar hemma och färdigkokt quinoa i kylskåpet. Perfekta ingredienser för att hetta upp i en stekpanna när man är som hungrigast. Med andra ord, snabbmat!

 

 I denna färgrika rätt har jag: brysselkål, wokgrönsaker, gröna ärtor, quinoa och ½ gul lök. Stek i kokosolja och servera framför någon favorit serie på tv.

 

 

// How is healthy food possible when you don’t have so much time? Risotti. I always have frozen greens at home and ready cooked quinoa in the fridge. Perfect ingredients when you are the hungriest. With other words, fast food!

In this colorful dish I have: Brussels sprouts, wok vegetables, grean peas, quinoa and ½ onion. Fry in coconut oil and serve in front of you favorite TV show.

 
  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Akvelina Smed
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB