Startsida / Inlägg

Bypogosjan frulle

av Maria
 
 
 
 

Äntligen är mina takfönster fyllda med snö och känslan av att bo i en iglo är här. Med nybakade frallor välkomnar jag in lördagsmorgonen och intar pluggstugan. Självklart ska även Du få njuta av dessa godingar!

 

 

Du behöver för två:

1 ägg

2 små kravbananer

1 dl mandelmjöl

1 tsk fiberhusk

1 tsk bakpulver

 

Gör så här:

 

Sätt ugnen på 180°.

Mosa bananen, ha i recepten av ingredienserna och blanda.

 

Klicka ut smeten (på två) med en sked på en bakplåt med bakplåtspapper.

 

Låt det få stå i ugnen i ca 10 minuter.

 

Kära du, glöm inte att njuta av maten också.

 

 

// Finally the snow is here. With freshly baked bread, I welcome my Saturday morning and a weekend full of studying. Of course you also get to enjoy these tasty bread.

You need for two:

1 egg

2 small bananas

0,5 cup almond flour

1 tsp Fiberhusk

1 tsp baking powder

 

Do like this:

Preheat the oven to 356 °. Mash the banana, have the rest of the ingredients and mix. Click the batter (two) with a spoon on a baking paper. Let it stand in the oven for about 10 minutes. My dear, do not forget to enjoy the food as well. 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Filip Elofsson och Rebecka Rakell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB