Startsida / Inlägg

Spontanitets vecka

av Maria
 
 

Det är måndag vilket innebär att jag tackar för tacksamhetsveckan och intar en spontanitetsvecka. Jag börjar med att spontant bjuda över Klara på en brunch. Självklart bestämde jag mig i sista sekund att vi skulle äta på golvet också. Denna vecka innebär med andra ord att jag kommer gå mer på känsla än tankar. Undra vart jag kommer hamna… Fler bilder kommer upp imorgon! 

 
 
 
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB