Tacksamhetsveckan
av


Vad är det för vecka? Tacksamhetsveckan. Jag börjar med att tacka två tjejer i min klass som hjälpt mig i nöden och med det lilla ordet kompletterar jag med dessa proteinbollar. Tack!
Du behöver för 12 stycken:
2 dl glutenfritt havregryn
1 dl chokladproteinpulver (eller 8 stycken dadlar)
1 dl mandelmjöl
1 dl mandelmjölk
1 msk kakao
kakao och kokosflingor att rulla bollarna i
Gör så här:
Blanda
Rulla till runda former och…
Rulla runt i kokosflingor.
Njut!
//This week I am going to extra thankful. I start by thanking two girls in my class that’s have helped me when I needed the most, and with that little word I complements it with these protein balls.
You need for 12 pieces:
1-cup gluten-free oatmeal
0,5 cup chocolate protein powder (or 8 dates)
0,5 cup almond flour
0,5 cup almond milk
1 tbsp cocoa
Do like this: Mix. Form them and … Roll in coconut flakes. Enjoy!