Startsida / Inlägg

Min privata lärare

av Maria
 
 
 
Hoppas ni fick en fin alla hjärtansdag igår, själv blev jag bortskämd med både middag och den finaste rosen. Tack till dig! Den här kärleksfulla veckan har varit inspirerande och nu ska jag göra det jag länge drömt om men det blir min lilla hemlighet. Det finns bara en person som vet och det är min vägledare. Yes ni läste rätt, jag har hittat en person som ska vara min privata lärare. Vem det är? Det är min andra hemlighet. Ta hand om varandra!
 

För denna skapelse behöver du: 1 dl glutenfritt havregryn, 0,5 dl smält kokosolja, 0,5 dl mandelmjöl, 3 msk mandelmjölk eller vanlig mjölk, 1 tsk kaffe, 1 tsk kakao, 1 msk stevia. Blanda, rulla, ät! 

 
 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Love Isakson Svensén och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB