Startsida / Inlägg

Mina planer

av Maria
nyttig mellanmål nyttiga mellanmål Kocken i klackar

Nyttig mellanmål Vad är veckans planer? Jo, det har min ner klottrade kalender svar på. Jag ska leverera framgångsrika möten, tvinga in ett balkongshäng med mina vän, researcha om felrekrytering, skapa det perfekta wrap receptet, skriva om min senaste analys om entreprenörskap och klacka om mina favorit klackar. Självklart ska jag passa på att boosta min kropp med kallpressade juicer och denna gång består det av… morötter, ingefära, äpplen och citron. Botten upp! 

 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB