Startsida / Inlägg

Få till perfekta bananpannkakor

av Maria

I veckan lovade jag er att visa hur jag får mina bananpannkakor perfekta. Självklart visar jag det med en film för att vara så pedagogisk som möjligt. Klicka på play så får ni se! Glöm inte att prenumerera HÄR och visa tummen upp. Ta hand om er och ha en fantastik alla hjärtans dag!


I dessa pannkakor har jag: 1 banan, 2 ägg och 2 msk glutenfri mjölmix. Mixa och njut!


 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB