Startsida / Inlägg

Work mood on

av Maria
Kockeniklackar-16 Kockeniklackar-17

Kockeniklackar-18Lördag och sol, vad kul! Dags att städa av fredagsstöket och inta en ny dag med jobb. Mycket som måste hinnas med innan det blir  en ny vecka och som vanligt är jag efter i mitt schema. Tur att jag har snacks som lyfter mig och min fokus. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB