Startsida / Inlägg

Tilltugg Recept

av Maria
nyttiga-bullar-recept-38 nyttiga-bullar-recept-39

nyttiga-bullar-recept-40En rätt som fanns med på cateringmenyn sist var denna som många hyllade, endivesallad med fetaostfyllning. Receptet är enkelt och passar perfekt som tilltugg eller förrätt. Hoppas ni smakar!

Du behöver för 10 stycken:

50g Feta ost

50g Keso

1/2 rödlök

Hackad persilja

Endivesallad

Salt och peppar

Gör så här: 

Blanda ihop keson med fetaosten, mosa med gaffel.

Hacka rödlöken och persiljan. Tillsätt i kesoblandningen och krydda.

Servera i endivesalladsblad och njut!

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson , Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB