Startsida / Inlägg

Jag har köpt lägenhet!

av Maria

 Efter många om och men var det min tur att få skriva på drömkontraktet och jag kan få pusta ut. Ni är säkert nyfikna på hur det ser ut och vart? Jag kan hinta om att det är ett litet renoveringsprojekt på Lidingö där jag växt upp. Jag tar med er på min resa från kaos till magi via film på YouTube, lovar. Den här helgen har spenderas i sängen med förkylning och inredningskonton efter inredningskonto. Jag har insett att svaret på hur ser min drömlägenhet ut är svårare att svara på än vad man tror.  Men på några få månader måste jag definiera det perfekta svaret. Ta hand om er!

IMG_4568Hur jag firade? Med tjejerna och massa pizzor från Bananas som är min favorit.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joel Holmgren, Aleksandra Wojcik & Vilma Stockvall
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB