Startsida / Inlägg

Tack Hans Rosling

av Maria

Idag har varit en toppen dag tills nyheten om att Hans Rosling gått bort nådde mig. Vilken förlust! Han var en utav mina idoler som lärde mig i tidig ålder att världen går framåt med färgglada rörliga bubblor. På ett roligt och pedagogiskt sätt gav han mig min första aha-upplevelse i livet och min tacksamhet är enorm. Han sa ”I have a motto: it’s never too late to give up. It’s never too late to give up what you are doing, and start doing what you realise you love”. 

Sockerfri julgodis_-38Färgglada bollarna jag såg på en lektion i gymnasiet kommer jag aldrig att glömma. Har ni missat hans ord? YouTuba, läs och hör – han lär på riktigt. 

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist, Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB