Startsida / Inlägg

Nyttig fika för företag

av Maria
Nyttig fika för företag

Ung entreprenör Sen jag lanserade Fikaboxarna har mitt schema gått från måttligt uppbokat till galet. Jag är överallt med ändå ingenstans, hinner med mycket men har forfarande massa kvar att göra. Med filter låter det lyxigt men transparent är det mycket för min kropp. Därför har jag lovat mig själv en ledig helg med vänner, brunch, middagar och ett stort skål. Jobbet får vänta och jag får vila. Sova ut, det ska jag också göra! Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB