Startsida / Inlägg

Malmö har börjat sämre än i fjol

av Robbie Lauler

Intressant helg. Har bland annat sett FBC Lerum förlora mot CL98 Kalmar i kvalet till damernas division ett. Vi pratar innebandy. FBC bra med i matchen men tre individuella misstag innebar tre mål i arschlet. Till slut förlust fem mål mot två. FBC Lerum får ta nya tag. Gillade nummer 29, kvick back med bra klubba.

Självklart har Fitness en poäng när han konstaterar att Nanne Bergstrand skickar konstiga signaler genom att straffa spelare för disciplinbrott och sedan tar en 40-meters djupledslöpning i misstänkt offsideläge för att skälla ut domaren Martin Ingvarsson.

Såg matchen på TV och det var bra kvalitet, rättvist resultat om än snöpligt för min seriesegrare Elfsborg som hade tre poäng på banken. Men frågan måste ställas – är Kalmar på väg att bli årets favoritfall i allsvenskan? Känslan just nu är att det står mellan dem – och AIK. Malmö går som tåget, 3-1 borta på Gefle gör du inte bara så där. Skulle jag hållit fast vid mitt ursprungliga guldtips?

…men vi ska inte glömma att MFF i fjol hade nio poäng och 5-0 efter tre spelade matcher (bland annat mot AIK). I år har de ”bara” sju efter tre omgångar.

Emir Bajrami svarade för några prestationer på Fredriksskans åker som lär imponerat på eventuella proffsköpare på plats. Fortsätter han så här är han definitivt såld till sommaren.

Fantastisk respons på senaste Laul Calling. Nästa veckas program bandar vi redan på tisdag på grund av påsken. Därför kommer första ledtråden i Gissa Gästen här: expertkommentator.

…sedan drar jag till Åre och nästa program efter fredagens kommer först om två veckor (16/4). Räkna därför med en extra matig show då den ska ligga ute i två veckor.

Bloggen kommer också att ligga nere några dagar då men ska försöka hålla igång på twitter som ni följer här eller i spalten intill.

…alla kommentarer är dock inte positiva. Som någon uttryckte det: ”Laul är duktig, tyvärr har han utseendet emot sig”

Nåväl, man kan inte vara bäst på allt. Och sedan när började utseendet någon roll för MANLIGA sportjournalister? Jag menar…spana in fotbollsprogrammet som går i TV4 på söndagkvällarna, det är ingen casting för mr World direkt.

…däremot är som sagt Fitness tillbaka i spalterna igen. Alltid något att vila ögonen på.

Zlatan Ibrahimovic vet sannerligen hur intresset kring hans person ska hållas igång. Uppe ur formsvackan lagom till Champions League-kvarten mot Arsenal. En match att ladda fett för (ursäkta uttrycket men jag har som sagt varit i Göteborg och inte hunnit vrida fram klockan).

Vad händer egentligen i Halmstad? 0-6-förlusten följdes upp med en 4-0-vinst. Den var viktig.

Tills sist; det finns anledning att avsluta så här: kommer ÅFF att ta några poäng alls i år?

…eller kanske så här; kommer ÅFF göra några mål alls i år?

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB