Startsida / Inlägg

Dagens mejl – om en åskledare i baskern

av Robbie Lauler

En sådan här dag hade jag kunnat publicera hundra mejl eftersom det var många som hade synpunkter på min hårda text om Daniel Majstorovics agerande mot lagkamrater, tränare och klubb (jag beskrev det som ett svek och kallade Daniel för ”tjurig barnrumpa”).

Det märkliga är att ALLA håller med. Jag har nog aldrig tidigare varit med om en en sådan samstämmighet kring en glödhet fråga.

Fast jag ljög lite där. Alla håller förstås inte med. Ett av alla mejl är klart negativt, det kommer från Roland, 68, från Skåne:

Snacka inte du om barnrumpa. Någon barnsligare och tramsigare journalist tror jag inte pressen har. Tänk att kunna uttala sig utan att veta den riktiga anledningen. Att jag köper AB, och det har jag gjort i 55 år, gör jag för att läsa om fotboll och inga larviga reportage. Skriv om matcher och fan inte något du inte har med att göra. Du får växa upp och det är en bra bit till. Fan vet var du vill komma. Ta du din basker för där är väl inbyggd åskledare i den – det kan behövas. Ut och gör reportage om lagen i div 4-allsvenskan. Skönast att sitta på häcken. Nu ger jag snart fan i Er papperstidning för det är väl det Ni vill på AB. 
Lär av Kvp Expressen där är kunskapen. Du ligger långt under dina kolleger och sådana sätter man på redaktionen för att larva sig.
MVH
Roland 68 år”.

Kommentar: Alla har rätt till sin åsikt men jag förstår inte det här med åskledaren i baskern?
 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB