Lyssna på Kaliber!

Sverigedemokraterna har gjort upp med främlingsfientligheten. Numera är de bara invandringskritiska. Så säger Sverigedemokraterna själva, för att verka rumsrena och vinna stöd hos människor som aldrig skulle rösta på ett rasistiskt parti.

Men bland medlemmar på interna möten lever främlingsfientligheten. Lyssna här. Radioprogrammet Kaliber avslöjar med hjälp av dolda mikrofoner sverigedemokrater som uttrycker sig djupt nedlåtande om personer med utländsk bakgrund.

Ett exempel:

”En kamphund kan man aldrig ta med sig i sängen som en pudel, det går aldrig, det ligger i blodet. Visste ni att en immigrant eller invandrare som kommer till Sverige från sådana länder som Afghanistan och Afrika, ibland kommer med upp till 2 000 alla möjliga sorter av parasiter i sin kropp. Kan ni tänka er? Våra hundar har inte så många. Hundar stitter i karantän, men de kommer direkt fram, i våra bostäder.”

Partiet som bildades ur den rasistiska organisationen BSS (Bevara Sverige Svenskt) har inte gjort upp med främlingsfientligheten. De har bara försökt gömma den – och misslyckats. Låt Kalibers granskning bli en väckarklocka.

Åsa

Senaste inläggen