Startsida / Inlägg

Tre saker Reinfeldt inte pratade om i Maramö

av Daniel Swedin
heje
FOTO: BJÖRN LINDAHL/AFTONBLADET

Kvinnorna förlorare i löneligan

Utvecklingen har vänt. Nu ökar inkomstskillnaden mellan kvinnor och män. Det visar nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB). […] Enligt SCB beror skillnaden framför allt på att kvinnor jobbar i låglöneyrken i större utsträckning än män, arbetar mer deltid samt att kvinnorna är sjuka och föräldralediga mer än män.

Försäkringskassan: När kommer han dö?

En 23-årig cancersjuk medlem i Ung Cancer hörde på måndagen av sig till generalsekreteraren vid organisationen, Julia Mjörnstedt, med ett rop på hjälp. Försäkringskassan vägrade ge honom fortsatt sjukpenning om de inte fick ett datum på hans beräknade dödsdag.

Så utvecklas arbetslösheten

Arbetslösheten har ökat i alla grupper – men ingen har det så tufft på arbetsmarknaden som de under 25, och detta trots att regeringen menar att de angripit ungdomsarbetslösheten genom generellt sänkta arbetsgivaravgifter när man anställer unga.

almedalen annie lööf arbetslöshet centerpartiet dagens lista eu flyktingar fredrik reinfeldt kristdemokraterna moderaterna Robert Nyberg satir serie skola socialdemokraterna stockholm sverigedemokraterna Vilgot vilgot på arbetslinjen vinst i välfärden
 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB