Kent bangar inte för en kris

kak
Munnen den ska skratta och va gla!

I Visby skiner solen, Sverige firar sommar, fåglarna kvittra, sanden är fuktig och kvinnan är ung! Alla sjunger och trallar.

Men det finns en man där ute som vill sudda ut din glada min. Det är Kent Persson, Moderaternas fruktade partisekreterare!

I Svenska Dagbladet i dag berättar Kent Persson om sina drömmar för 2014. Han och Moderaterna har låtis Novus undersöka vilket parti väljarna tror skulle vara bäst på att hantera en fortsatt kris i världsekonomin.

”Enligt undersökningen tror dubbelt så många att Nya Moderaterna skulle vara bäst på att hantera en eventuell fortsatt kris i världsekonomin, jämfört med Socialdemokraterna”, skriver Persson. En rejäl världskris skulle göra underverk för Moderaternas opinionsstöd! Hurra!

Det kan man ju tycka är lite magstarkt. Men partisekreteraren har väl lärt sig av Den Store Ledaren kan man tro.

Daniel Swedin

Senaste inläggen