Startsida / Inlägg

Du finansierar alliansfri valrörelse

av Daniel Swedin

I går drog bloggen Alliansfritt Sverige igång sin valrörelse. På kampanjsajten En av tusen – som också fungerar som en donationsplattform – ber man tusen av läsare om att månatligen donera pengar. På så sätt ska bloggen mäkta med att kampanja mot regeringen under valet. 

Men vad är det man ska göra? Bygga en plattform så att man kan sätta läsarna i arbetet, enligt sajten. Rester är hemligt. Det blir inga skribentlöner eller lokalhyra, utan man ska göra ”saker som gör alliansen sura”.

Sådant gillar man ju och i skrivande stund har hela 338 personer bestämt sig för att varje månad skänka pengar till Alliansfritt Sveriges kamp för ett Sverige utan alliansen vid makten.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

almedalen annie lööf arbetslöshet centerpartiet dagens lista eu flyktingar fredrik reinfeldt kristdemokraterna moderaterna Robert Nyberg satir serie skola socialdemokraterna stockholm sverigedemokraterna Vilgot vilgot på arbetslinjen vinst i välfärden
 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB