Vill man mörda är man partisk!!!

Ni vet hur det är. Man är kanalchef för en public service-radiokanal och blir intervjuad av Skandinaviens största tidning om varför en populär komiker inte får medverka som radioprogramledare i valrörelsen.

Och så drar man till med att komikern inte är opartisk eftersom han vill döda riksdagspolitiker. Man blir nöjd. Ingen kan väl tycka att en person som vill döda riksdagspolitiker är lämplig som programledare i en kanal som måste vara opartisk?

Sedan kommer man på att det där med att döda politiker, det var nog bara en rövare. Så får man pudla och be om ursäkt för sin ”formulering”. Aj aj aj.

Ja, mycket kan man säga om Sveriges Radio och deras ångest över att vara ”partiska” under ett valår, men spontant verkar inte Soran Ismail vara det stora problemet i radiohuset.

 

Senaste inläggen