Välkommen till Aftonbladets ledarsida, Lovisa Arvidsson

Lovisa Arvidsson

Idag skriver Lovisa Arvidsson som första text som ledarskribent på Aftonbladets ledarsida.

Välkommen till Aftonbladets ledarsida, vem är du?

Jag är Lovisa Arvidsson, ursprungligen från Nynäshamn men bor numera i Jämtland med min familj och ett stort gäng hundar. Jag älskar friluftsliv och att laga mat över eld. Jag kan bli lite för nördig i olika ämnen jag fascineras av och funderar på att börja sjunga i kör igen.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har jobbat som politisk redaktör och ledarskribent på Länstidningen i Östersund. Innan dess utbildade jag mig till socialantropolog, i Sverige och Skottland, och har parallellt med studierna jobbat som personlig assistent och inom restaurang. Under olika perioder av mitt liv har jag varit engagerad och arbetat partipolitiskt.

Vad kan läsarna förvänta sig av dig?

Läsarna kan förvänta sig texter som speglar politiska vardagsproblem från hela landet, men också texter där jag vill sätta demokratin under lupp och belysa de utmaningar vi som samhälle står inför.

Vad ligger på ditt nattygsbord just nu?

Shuggie Bain av Douglas Stuart och Samtycket av Vanessa Springora. Bådsa mycket läsvärda men man mår rätt dåligt när man läser dem.

Anders Lindberg

Senaste inläggen