Startsida / Inlägg

Världens bästa jobb!

av Tina Löfström

Denna vecka har jag haft heldagsutbildningar, föreläsningar, handledningar och nätverksevent – alltså fullt ös. Det har varit en helt underbar vecka på alla sätt och jag ÄLSKAR att göra mitt jobb. Jag älskar att föreläsa för nyfikna människor, att få spännande frågor, att få diskutera välmående, motivation och livshistorier! Det är så givande att få möta alla dessa människor och få bidra till att deras värld blir lite ljusare, lite mer avslappnad och lite mer lycklig. Ibland får jag nypa mig i armen för att se så att jag inte bara drömmer!

Vad var det mest härliga med din vecka?

Kram och trevlig helg 🙂
Lycka till!
Tina Löfström

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB