Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Stackars Daniel Westling – vad han än gör blir det fel

av Malin Collin, reporter

Idag när jag stod i en långsam kö på Ica underhöll jag mig med att läsa rubrikerna på tidningarna. Där fanns Svensk Damtidning som (oväntat och annorlunda) hade en bild på Kronprinsessan Victoria (med lite ledsen min). Rubriken löd något i stil med detta: ”Var är du Daniel? Kronprinsessan arbetar utan Daniel vid sin sida trots att han vid förlovningen lovade att finnas där”. Då säger jag: Marianne Rolfstadius (min favoritskjutjärnsjournalist på Svensk Damtidning), Daniel Westling kunde inte vara vid Kronprinsessans sida för att han låg och blev njurtransplanterad (!) Hoppas det är skäl gott nog. Min fråga är då: Var var Kronprinsessan när Daniel Westling bytte njure? Jo, på Grönland lyder det svaret. Det däremot är ju en liten ögonbrynshöjare.

daniel-westling2_73863w.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Lisa Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB