Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Ett enda fotobevis på min naturliga hårfärg

av Malin Collin, reporter
vår 2009 plus gamla foton.jpg

Jag satt och funderade över hur min riktiga hårfärg egentligen ser ut. Till slut hittade jag ett foto från när jag var kanske 18 år gammal. Det är kanske den enda perioden sedan jag var 14 som jag har ofärgat hår. Innan dess färgade jag håret mörkt och efter det har jag bara blekt, blekt och blekt håret tills det emellanåt blivit ungefär vitt. Blir lite sugen på att gå tillbaka till ursprungsfärgen för ögonfärgen matchar på något bra sätt. Men samtidigt är jag inte redo att ta bort blondinen i mig. Inte än.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB