Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

The Magic Dance

av Malin Collin, reporter

Ibland spretar min musiksmak något. Just nu samlar jag ihop resterna av en härlig lördagsfest med vänner som valde att gå ut och lyssnar på en låt från barnfilmen Labyrinth från åttiotalet. Jag var fullständigt galen i den här filmen som barn. Den gick inte att hitta på någon videobutik i hela Helsingborg så jag fick helt enkelt vänta några år för att se om den (den brukade visas på dansk tv ungefär var fjärde år). Det här var min favoritlåt från filmen och jag förstår fortfarande varför jag som barn var fullständigt förälskad i David Bowie.

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB