Home page / Post

“Jag äter bara frukost på helgerna”

by Sofie Strandberg
Fotograf: Mikael Dahl
Fotograf: Mikael Dahl

I veckans PEPP gästar journalisten Quetzala Blanco studion. Här får ni veta vilken träningsform hon älskar, hur man ska göra för att gå ner i vikt och vilken kändiskropp hon inte skulle tacka nej till. 

Om man vill gå ner i vikt men inte vet hur man ska göra, hur tycker du man ska börja då?

– Vanligt sunt förnuft. Som Jennifer Aniston sa: Just don’t eat shit. Men mer detaljerat så är mina tips: drick kaffe fram till lunch, ät nyttig lunch sent, skär ner på kolhydrater och junk. En lätt middag typ omelett med keso, parmesan och grön tabasco. Ät aldrig efter klockan 18.00. Träna konditionsträning några gånger i veckan. Jag gillar att köra lågintensivt och länge, hellre än kort och snabbt. Boosta med en prestationshöjare innan passet. Jag gillar Craze som finns Budo & Fitness-butiken på Sveavägen. Perfekt om man tappat flåset och vill få en extra knuff. Jag slår alla mina personliga rekord på det!

Vad skulle du aldrig få för dig att träna?

–Jag hatar att träna i grupp och skulle aldrig göra något som har med dans att göra. Skulle seriöst skämmas ihjäl. Har ingen självironi och kan helt enkelt inte bjuda på mig själv. Saknar även helt motorik och kroppskontroll, så det är liksom kört.

Du skriver mycket om kändisar och är proffs på Hollywood. Vilka kända personer tycker du har snyggast kropp?

–Jessica Alba och Megan Fox är sjukt snygga och vältränade. Och när det kommer till killar är det Tom Hardy. Hans kropp är det sjukaste jag sett!

Hur ser en vanlig dag ut för dig när det kommer till mat och träning?

–Jag vaknar vid fem och dricker två koppar kaffe, en kopp Ledins ört-te, en kopp Yogi Classic och ett glas C-vitamin. Jag cyklar till jobbet, men inte nu i och för sig. Cykelsäsongen börjar i mars). Äter lunch vid ett, oftast någon tråkig sallad eller så gör jag tonfiskröra på tonfisk, kapris, lättmajonäss och cayennepeppar. Äter lite mer om jag ska träna efter jobbet, annars så snålar jag med käket och tränar bara ölhävarmuskeln på Riche.

Du säger i PEPP att du sällan äter frukost. Men när du äter, vad blir det då?

–Jag äter frukost på helgerna! Då jävlar. Brämhults apelsinjuice, youghurt och cornflakes med röda bär i, surdegsbröd med Philadelphia och salami. Jag äter allt jag ser typ.

 

 

  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Visiting Address: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org No: 556100-1123
  • VAT No: SE 556100-112301
  • Contact: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Customer service: tipsa@aftonbladet.se
  • Telephone: 08 725 20 00
  • FOLLOW US

© Aftonbladet Hierta AB