Home page / Post

Laul – en sexbomb?

by Laul

Gudarna ska veta att jag har tagit många beslut i mitt liv som inte varit särskilt genomtänkta.

Jag lät mig en gång fotograferas i blågul poncho och solhatt som en del av en reklamkampanj inför EM 2008. Jag såg inte klok ut. Det var ett stort misstag.

Jag blev dyngrak på Fotbollsgalans efterfest 2007, utslängd från Undici och när jag tidigt nästa morgon väl lyckades kravla ombord på planet till Madrid där Sverige skulle möta Spanien hade jag glömt datorn hemma. Det var ett ännu större misstag.

Mitt största misstag är nog ändå när jag bevakade fotbolls-VM 2006 i Tyskland och efter semifinalerna fick för mig att åka hem trots att jag hade biljett till finalen. Jag tänkte: “Äh, det händer nog inte så mycket ändå”, och drog hem till min dåvarande flickvän som ansåg att jag varit borta länge nog. Sedan satte Zinedine Zidane pannan i bröstet på Marco Materazzi i en av de mest klassiska VM-finaler i modern tid och mitt livs största misstag var ett faktum.

Vad vill jag ha sagt med det här? Jo, att hoppa med i Pepp går in på topplistan över bra beslut. Jag ska inte säga att kilona rasar men jag tappar ungefär ett i veckan utan att jag egentligen behövt förändra mitt liv så det stör. Det jag gör nu som jag inte gjort förut är:

* Tio minuters gymnastik varje morgon. Med gymnastik menar jag armhävningar, situps, upphopp, tåhävningar, stolen eller vad det nu kan vara.

* Jag äter alltid två ägg till frukost.

* Tack vare Viktklubbens hemsida där man för in vad man äter har jag järnkoll på hur mycket jag kan stoppa i mig per dag för att ligga på 1600 kalorier: två ägg, en bra sallad till lunch och en vanlig middag.

* På fredag och lördag tar jag lite lättare på det där, det kan bli både pizza och bärs men jag ser även till att ta långa helgpromenader.

* Jag kör två-tre rejäla pass i veckan på gymmet (en timme).

Detta funkar. Det här hinner jag med. Det är klart att jag fortfarande kan bli sugen på Dajm när jag går till kiosken för att köpa snus men nu vet vad det kostar i kalorier, då går suget att bemästra med hederlig tankekraft.

Innan Pepp-projektet är över avslutat kommer jag att väga under 90 igen. Innan beach 2013 börjar är jag under 80. Och plötsligt en vacker dag kanske jag har gått ner mina 20 kilo som var visionen.

…och skulle det inte bli så är det inte hela världen. Förra veckas gäster i studion – Quetzala Blanco och Dominika Peczynski  tyckte inte att jag behövde gå ner ett gram till utan var rena sexbomben ändå.

Sådant smicker är man inte bortskämd med.

  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Visiting Address: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org No: 556100-1123
  • VAT No: SE 556100-112301
  • Contact: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Customer service: tipsa@aftonbladet.se
  • Telephone: 08 725 20 00
  • FOLLOW US

© Aftonbladet Hierta AB