Home page / Post

– 29,1 kilo

by Linda and Fanny

Det är helt sjukt har gått ner 29,1 kilo sedan starten med pepp den 15 januari.
Sista inspelningen med pepp var den 19 mars och sedan dess har jag gått ner 10,1 kg på egen hand. Vilket är sjukt stort för mig. Som bantat förut och gett upp. Fast med viktklubb så känns det verkligen inte som man bantar. Vet att jag kan vara tjatig med det. Men det är ren sanning. Man äter rätt grejer och mår skit bra.
Har denna vecka beställt massa nya kläder men trodde inte att jag minska så mycket i storlekar i kläder. Men dom flesta kläderna var alldeles för stor så fick byta dom. Kan lixom inte fatta att jag kan ha large i kläder något jag inte ens kunde ha i gymnasiet 2000-2003. Så nu kan ja g verkligen handla kläder i alla affärer. Lyckan är total.

Har denna vecka gått från 87,9 till 86,4.
Så nu är det inte långt kvar till nästa delmål som var 80 kilo till september. Borde jag väl fixa.

Vi hörs nu ska jag kriga vidare.

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Christoffer Glader och Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Visiting Address: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org No: 556100-1123
 • VAT No: SE 556100-112301
 • Contact: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Customer service: tipsa@aftonbladet.se
 • Telephone: 08 725 20 00
 • FOLLOW US

© Aftonbladet Hierta AB