Startsida / Inlägg

Öppen granskning– nu är vi på plats i Malmö

av Josefin Sköld

Hej på er!

Just nu bloggar vi på redaktionen, reportrarna Josefin och Martin, fotografen Peter och chefen Maria, från Föreningen grävande journalisters seminarium, #Gräv 12.

Under helgen väntar massor av spännande föreläsningar och debatter. Under eftermiddagen kan 800 journalister från hela Sverige bland annat lyssna på ett föredrag av Brian Cathcart om avlyssningsskandalen, News of the World – eller avhoppade MI5-agenten Annie Machon som berättar om hur medier manipuleras.

Och i morgon, lördag, anordnar Aftonbladet en debatt mellan hovets Bertil Ternert och vår chefredaktör Jan Helin under rubriken ”Paparazzi-journalistik eller seriös granskning – hur bevakas kungahuset?”.

Men vi på redaktionen fortsätter att jobba på och vill som vanligt ta del av era tips!

Är du på plats i Malmö och vill tipsa oss? Ring eller mejla.

 

/Josefin och Martin.