Startsida / Inlägg

Kungar av Premier League

av Kalle Karlsson

Om ni har varit inne på bloggen idag så har ni kanske noterat att det plötsligt dök upp en annonsbanner i topp på sidan om en bok skriven av mig.
Det är nämligen så att jag under våren har arbetat med ett bokprojekt och idag har jag den stora glädjen att meddela att boken den är ute på marknaden och finns att köpa.
”Kungar av Premier League” är en bok som bygger på den artikelserie (plusinlåst) som jag gjorde för Sportbladet.se åren 2012–14 som handlade om legendariska spelare i Premier League. Nu har jag arbetat om texterna och har dessutom skrivit några nya delar (bland andra Cesc Fàbregas och Wayne Rooney). Via Pintxo förlag har det mynnat ut i den här boken där jag porträtterar odödliga spelare som Eric Cantona, Alan Shearer, Matthew Le Tissier, Paul McGrath, Tony Adams, Thierry Henry, David Beckham mfl.

Nu återgår jag till nedräkningsserien…

Bok1
 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB