Startsida / Inlägg

Plus på alla i Let’s Dance

av Alex Schulman

Frank Andersson: :+:
Mycket besviken på Frank. Han verkade slö och släpig, som om han fått låna några riktigt bra sömnpiller av Christer Sandelin, som kom in mot slutet av programmet. Jag hoppas att han vaknar upp ur koman, han har ju all potential att bli den mest underhållande människan i startfältet. Som det var nu ville man ge honom napp och snuttefilt så att han kunde somna in.

Björn Ranelid: :+++:
Var kanske ingen STOR dansare, man ställde sig inte upp här i soffan och skrek JÄVLAR VAD DEN MANNEN KAN DANSA, men när han fick en komplimang av någon i juryn blev han genuint glad. Han knöt näven som om han gjort viktigt mål i fotboll. Jag tyckte det var så fint. Man kan säga vad man vill om Ranelid, men han är den mest genuina av alla i startfältet.

Alexander Rybak: :++++:
Han är så otroligt söt. Han är så söt att man blir avundsjuk – man vill ta fiolen från honom, kasta den i marken och stampa på den. Så söt är han. Ett ljuvligt litet underbarn med starka drag av skogsväsen. Det är lite vette över honom, är det inte? Gulligt!

Figge Norling: :+++:
När jag hörde att Figge Norling skulle vara med i Let’s Dance så tänkte jag att det nog kunde vara den mest ointressanta deltagaren genom alla tider. Men han var över förväntan. Han kunde dansa, han kunde showa, han var inte nervös, han syntes tycka att det var roligt att vara där och sånt smittar. Man gungar med här i soffan, det är härligt att gunga med.

Alexandra Pascalidou: :+:
Lita på mig – den kvinnan åker ut nästa vecka. Man kan inte kombinera så dålig dans med den färglösa, kalla kaxigheten hon utstrålade. Det går inte. Man vill inte se det. Man vill inte ha en sådan människa i ens vardagsrum på fredagskvällen. Man vill i alla fall ha en liten, liten gnutta värme, tack så mycket.

Anders Bagge: :++:
Man ser på honom att detta är en skör människa. Han har inte lika lätt att ta kritik som att ge. Dessutom verkar han skakig överlag – det tycks vara lite struligt med kvinnan han gifte sig med häromveckan. Detta är inte rykten – Bagge ger ju dagliga rapporter om detta. I grunden är han ju en älskansvärd kille.

Hannah Graaf: :++:
Utan tvekan den mest sympatiska av deltagarna. Man tycker om henne. Det var tråkigt att det gick så dåligt för henne, att hon snubblade och så. Väldigt smal. Du får inte gå ner mer i vikt nu, hör du det, Hannah?

Andreas Weise: :++++:
Jag måste säga att den där Weise bara växer och växer. Tony Irving påpekade att Weise måste hålla munnen stängd när han dansar och Weise svarade: “Jag trodde inte Irving var en kille som ville att man skulle ha munnen stängd.” Det var ett så HISNANDE skämt i sammanhanget att allt stannade upp. Roligt att se Jessica Almenäs rodna på det där sättet. Skoj!

Denise Rudberg: :++:
Om jag skulle vara hennes varumärkeskonsult så skulle jag säga: positionera dig! Du måste hitta din publik! Därför måste du fråga dig: vem vill du vara? Vill du var tjejen som är rädd för allt (som i intervjun)? Eller vill du vara den starka kvinnan? Man får inte glömma att de där kortintervjuerna är mycket, mycket viktiga. Om inte Denise får fart på dem så kan det hända att hon ryker nästa vecka och det vore väl trist.

Tina Thörner: :++++:
Kvällens stora stjärna. Jag älskar sättet på vilket hon säger “fränt”. Jag tror att Tina kommer att vinna alltsammans, för här finns det störst chans till FÖRVANDLING och det är ju det vi vill se – FÖRVANDLINGEN!

Jessica Andersson: :+:
Kvällens mest osäkra. Och osäker kan man vara i Let’s Dance, men detta var inte, hur ska jag säga… Det var ingen KLÄDSAM osäkerhet. Jag blev själv osäker där jag satt i soffan. Kände mig värdelös, ville gå och lägga mig. 

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB