Startsida / Inlägg

Jag gjorde det!

av Alex Schulman

Det gick bra hos tandläkaren. Jag känner mig som en hjälte, men den riktige hjälten var min tandläkare Joakim Scott. Jag tror han kan vara ett geni. När han gav mig min spruta så kände jag det inte ens. Jag kunde inte avgöra om sprutan var inne i tandköttet eller om han bara stod där och siktade eller vad man gör. Sen rotfyllde han den lilla satan under en timmes tid. Det var verkligen inte särskilt muntert, men jag stod ut. Och nu har jag inte längre ont och jag är så glad, jag känner mig som en fri människa, det känns som om jag kan göra vad som helst nu. Ingenting kan stoppa mig nu, förstår ni, vilken glädje!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB